Goa Freddy levererar

Topponnys / 30 September, 2014 - 21:37 / Allmänt
0 har kommenterat inlägget

Idag var Freddy på sånt där strålande underbart, gos och fjäsk humör och man blir ju så förbannat glad och kär i honom när han är sån. Vill bokstavligt typ ta en tugga av han för att se om han är så söt som han ser ut, Hehe.
 
Rid passet på mys Freddy var otroligt bra i helhet faktsikt. I början var han lite springig och ville helst av allt göra allt annat än det jag bad om. Han var lite extra stel i vänster varv och ville ej ta min vänstra skänkel (??). Men efter mycket tjatande & små fighter mellan mig och Fredssons vänster sida så gav han med sig. Jag sedan in på en super stor volt istället för fyrkantspåret, för att han inte skulle ta bettet och springa snabbare och snabbare på långsidorna.
Det jag ville med att gå in på volten var som jag sa att han inte skulle springa, men även att hitta en låg form som han kände sig säker/trygg i & jobba på med bakdelen. Han skulle även vara i samma temo hela tiden. Han hittade formen rätt snabbt och han höll sig där. Bröt även av flera gånger för att kolla om han höll formen, som han gjorde. 
 
Gick sedan över i Galoppen och började jobba mer med den, där fick han gallopera i högre tempo för att jobba med hela kroppen samtidigt som han jobbade med rygg och hals. Han var riktigt riktigt fin och lyssnade på mig.
Så jag är verkligen mer än nöjd idag, han börjar verkligen jobba med hela sig. Min mysiga kossa.
 
De bästa kvällarna med min fina'!
/NINN

→ Kommentera inlägget här ←